Krachtige tool voor e-learning

Breng statisch lesmateriaal tot leven! Maak je eigen interactieve e-learning beleving en deel deze eenvoudig online met je leerlingen.

Eenvoudig in gebruik

Interactief lesmateriaal maken was nog nooit zo eenvoudig. Upload afbeeldingen, voeg tekst, video en audio toe. In de drag-and-drop editor voeg je alles eenvoudig samen tot een interactief geheel.

Breng lesmateriaal tot leven

Leren saai? Niet met Banaunu! Laat je creativiteit de vrije loop en start vandaag nog met het maken van interactief lesmateriaal!

“The extensive possibilities Banaunu offers are great."

Nice photography, beautiful design and a good balance between text, animation and video. One glance at the digital recipe book that Foodstijl created in Banaunu and you can’t wait to start cooking and enjoying your delicious food! READ MORE >

How do our customers experience Banaunu?

testimonial-image1

Banaunu is een geweldige tool!

“Met Banaunu kunnen we snel en eenvoudig interactief lesmateriaal maken voor e-learning. Doordat we afbeeldingen kunnen animeren en zelf audio kunnen toevoegen, maken we statisch materiaal snel een eenvoudig interactief. Als het materiaal klaar is, kunnen we het eenvoudig via een link delen met leerlingen. Wij zijn er erg blij mee!”

Sieger Miedema

Amsterdam

testimonial-image2

Krachtige tool voor interactief lesmateriaal

“Met Banaunu kunnen we eenvoudig interactieve publicaties voor e-learning maken. Maar Banaunu kan meer. Ook voor interactieve magazines, banner ads, interactieve catalogi, prototypes van apps en nog veel meer. Het systeem is eenvoudig in gebruik en je hoeft er geen code voor te schrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos!”

Sharan Maharjan

Kathmandu

testimonial-image3

Banaunu biedt enorm veel mogelijkheden

“De uitgebreide mogelijkheden die Banaunu biedt zijn geweldig. Wij gebruiken het vooral om interactief POS materiaal mee te maken en zijn zeer tevreden!”

Hans Fillekes

Willemstad

It’s easy to create interactive reports

“With Banaunu we easily create interactive reports for use on the iPad. It’s an efficient tool!”

Harm Geels

Utrecht

Showcases

Samples Made in Banaunu
Banaunu Banner
By: Banaunu Team
Children Audiobook Animations
By: Banaunu Team
Annual Report
By: Banaunu Team
Website Scrollable
By: BANAUNU TEAM
Luxury Interior Design
By: Banaunu Team
Wander Tales – Articles Stories
By: Banaunu Team
Let’s Create
By: Banaunu Team
Octo-finity
By: Banaunu Team
Mero App
By: Banaunu Team
Carroussel
By: Banaunu Team
Hotspots
By: Banaunu Team

OVER BANAUNU

Banaunu is een handige tool voor het maken van interactieve publicaties. Upload afbeeldingen, voeg tekst, video en audio toe en deel het eindresultaat op een eenvoudige manier met je publiek. Ideaal voor interactief digitaal lesmateriaal, online magazines en veel meer. Banaunu is een product van Grafi Offshore BV, een mediaproductiebedrijf met kantoren in Nederland (Willemstad & Haarlem) en Nepal (Kathmandu).

Maak, deel en publiceer

Toen we met de ontwikkeling van Banaunu begonnen waren we niet in de eerste plaats bezig met het maken van een e-learning tool. We dachten eigenlijk aan een tool voor creatieve professionals om het leven van designers eenvoudiger te maken. Gaandeweg kwamen we er achter dat Banaunu zich uitstekend leent voor het maken van interactief digitaal lesmateriaal. Inmiddels Banaunu uitgegroeid tot een tool waarmee leerkrachten, auteurs en uitgeverijen prachtig interactief lesmateriaal kunnen maken, zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is.

Wij geloven in Banaunu als tool om mensen te helpen prachtige interactieve publicaties te maken. Dat kan digitaal lesmateriaal zijn, maar ook interactieve magazines, banner ads, e-cards, interactieve prototypes, websites en misschien nog wel veel meer. Banaunu voegt interactiviteit en beweging toe aan statisch materiaal. Het maakt van saai materiaal een gebruikservaring.

Eenvoudig delen

Banaunu is niet alleen geschikt om interactieve publicaties te maken. De kracht van Banaunu schuilt ook in de eenvoud waarmee een publicatie gedeeld kan worden. Wanneer het project klaar is, kan je er voor kiezen het te delen met een enkele persoon of met een hele groep. Met een druk op de knop, maak je de publicatie via een link dan toegankelijk voor anderen. Het is zelfs mogelijk om je publicatie te downloaden en de HTML5 bestanden op een andere manier te gebruiken.

Hoe werkt het?

  • Maak een project aan
  • Upload je afbeeldingen en andere bestanden
  • Maak elementen interactief
  • Sla op en deel
  • Download als HTML5 bestand
Overtuig jezelf van de voordelen van Banaunu

HOW DOES IT WORK?

Vido icon
Bring the user in early!
Speed up your design & development process!