Over Banaunu

OVER BANAUNU

Banaunu is een handige tool voor het maken van interactieve publicaties. Upload afbeeldingen, voeg tekst, video en audio toe en deel het eindresultaat op een eenvoudige manier met je publiek. Ideaal voor interactief digitaal lesmateriaal, online magazines en veel meer. Banaunu is een product van Grafi Offshore BV, een mediaproductiebedrijf met kantoren in Nederland (Willemstad & Haarlem) en Nepal (Kathmandu).

Maak, deel en publiceer

Toen we met de ontwikkeling van Banaunu begonnen waren we niet in de eerste plaats bezig met het maken van een e-learning tool. We dachten eigenlijk aan een tool voor creatieve professionals om het leven van designers eenvoudiger te maken. Gaandeweg kwamen we er achter dat Banaunu zich uitstekend leent voor het maken van interactief digitaal lesmateriaal. Inmiddels Banaunu uitgegroeid tot een tool waarmee leerkrachten, auteurs en uitgeverijen prachtig interactief lesmateriaal kunnen maken, zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is.

Wij geloven in Banaunu als tool om mensen te helpen prachtige interactieve publicaties te maken. Dat kan digitaal lesmateriaal zijn, maar ook interactieve magazines, banner ads, e-cards, interactieve prototypes, websites en misschien nog wel veel meer. Banaunu voegt interactiviteit en beweging toe aan statisch materiaal. Het maakt van saai materiaal een gebruikservaring.

Eenvoudig delen

Banaunu is niet alleen geschikt om interactieve publicaties te maken. De kracht van Banaunu schuilt ook in de eenvoud waarmee een publicatie gedeeld kan worden. Wanneer het project klaar is, kan je er voor kiezen het te delen met een enkele persoon of met een hele groep. Met een druk op de knop, maak je de publicatie via een link dan toegankelijk voor anderen. Het is zelfs mogelijk om je publicatie te downloaden en de HTML5 bestanden op een andere manier te gebruiken.

Hoe werkt het?

  • Maak een project aan
  • Upload je afbeeldingen en andere bestanden
  • Maak elementen interactief
  • Sla op en deel
  • Download als HTML5 bestand
Overtuig jezelf van de voordelen van Banaunu